Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Οδηγίες για τις μεταγραφές

Και τις δηλώσεις συμμετοχής

Από τη Γραμματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, ανακοινώνονται τα παρακάτω για ενημέρωση ποδοσφαιριστών και σωματείων:

·       Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης η κατάθεση των υποσχετικών και αποδεσμεύσεων

Το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης 31 Ιουλίου 2014 λήγει η προθεσμία κατάθεσης των αποδεσμεύσεων από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι από τα σωματεία τους, ή που παραχωρήθηκαν με «υποσχετική». Η κατάθεση των παραπάνω αιτήσεων θα πρέπει να γίνει στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι την 12η μεσημβρινή της ερχόμενης Πέμπτης, ώστε να υπάρχει η χρονική διάρκεια για την ηλεκτρονική τους μεταβίβαση στην ΕΠΟ.

·       Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή η κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α΄ και Α1 κατηγοριών

Οι δηλώσεις συμμετοχής των τοπικών σωματείων τα οποία τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015 θα συμμετάσχουν στα τοπικά πρωταθλήματα Α΄ και Α1 κατηγοριών, θα πρέπει να κατατεθούν μαζί με τα απαιτούμενα έγγραφα στη Γραμματεία της Ένωσης, μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής, οπότε και λήγει η δοθείσα προθεσμία για τις παραπάνω δηλώσεις.

·       Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου οι κατάθεση των αιτήσεων για μεταγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών

Υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά ότι η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων για τις μεταγραφές των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών στη Γραμματεία της Ένωσης, θα πρέπει να γίνει μέχρι και το τέλος του μήνα Αυγούστου 2014. Επειδή η παραπάνω ημερομηνία συμπίπτει με Κυριακή, η κατάθεση των αιτήσεων μπορεί να γίνει μέχρι και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Από τη Γραμματεία της ΕΠΣΛ συνιστάται στους εκπροσώπους των τοπικών σωματείων να καταθέσουν τις αιτήσεις των μεταγραφών έγκαιρα και να μη τις προσκομίζουν τις τελευταίες ημέρες της προθεσμίας, γιατί υπάρχει η πιθανότητα «μπλοκαρίσματος» του ηλεκτρονικού συστήματος μέσω του οποίου μεταβιβάζονται στη ΕΠΟ, με κίνδυνο να θεωρηθούν τελικά πολλές από αυτές σαν εκπρόθεσμες.