Βαθμολογία

Λαδάκης: «Ετοιμοι για το πρωτάθλημα»

Ο Αντώνης Λαδάκης μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο Έλληνας άσος του Πανθρακικού τόνισε:

«Εννοείται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχουν γίνει προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Το βασικό είναι ότι διατηρήθηκε ο κορμός της περσινής ομάδας και αυτό μας βοηθάει όλους. Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο, αυτές τις μέρες δουλεύουμε στη τακτική και το μοντάρισμα της ομάδας με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τους προπονητές ώστε να μπορούν να γνωρίζουν ακόμη καλύτερα τα νέα παιδιά που αποκτήθηκαν αλλά και για μας ώστε να αποκτάμε κάποιες «ανάσες» από τις διπλές και συνεχόμενες προπονήσεις », και συνέχισε:

«Στόχος μου είναι να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την ομάδα και οι φιλοδοξίες ταυτίζονται με αυτές του Πανθρακικού. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι στις μέχρι τώρα 4 εβδομάδες προετοιμασίας έχει γίνει καλή δουλειά από την ομάδα και ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εννοείται ότι θέλουμε στο γήπεδο μας όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες».