Βαθμολογία

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΔ Νίκαιας

Μεταγράφηκαν από την ΑΕΔΝ στην ΠΑΕ Τύρναβος 2005 οι: Φ. Καραμπούζης – Γ. Ανδρέου – Γ. Ακρίβος

Επέστρεψαν στις ομάδες τους οι δανεικοί: Δ. Σβερκούλης ( ΑΕΛ ) –Γ. Χρηστίδης ( Άρης Λάρισας ) – Α. Πατέτσιος ( Λαρισαϊκός )

Έμειναν ελεύθεροι οι Ο. Γαρυφαλλόπουλος και Κ. Μπούκας οι οποίοι την επόμενη περίοδο θ’ αγωνίζονται στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και στον Άρη Φιλιατών Ηγουμενίτσας αντίστοιχα.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταπήδηση των Α. Ραμάι και Σ. Νταή στην Προοδευτική Ανάβρας και στη Λάρισα 2012. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν στο δυναμικό της ΑΕΔΝ αλλά την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκαν ο μεν 1ος με τα χρώματα της Δόξας Ομορφοχωρίου ο δε 2ος με τα χρώματα Αλβανικής ομάδας.

Επέστρεψαν στην ΑΕΔΝ:

O 29χρονος Θ. Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας τέσσερις περιόδους (2008-2012) όπου μέτρησε 117 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και πέτυχε 50 τέρματα.

Ο 20χρονος Κ. Σακελλαρίου που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΔΝ ( 49 αγώνες πρωταθλήματος και 2 τέρματα )και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης όπου συνεχίζει τις σπουδές του στο εκεί πανεπιστήμιο.

Ο 25χρονος Χρ. Παντρεμένος επίσης από τα τμήματα υποδομής (8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) που επέστρεψε από την Κρήτη (με το τέλος των σπουδών του) όπου αγωνίστηκε με ομάδες της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Ξεκινά την Δευτέρα

Τη Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 18:00 στο γήπεδο «Μίμης Τσιβούλης» στη Νίκαια θα γίνει η έναρξη προετοιμασίας της αντρικής ομάδας του συλλόγου.
Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, οι γεννημένοι το 1998 και 1999 του εφηβικού τμήματος της ΑΕΔΝ καθώς και οι υπό ένταξη ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρόν τους στην 1η επίσημη προπόνηση της νέας περιόδου.