Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Τσαριτσάνης

Το τουρνουά ''Ποδόσφαιρο για όλους'', που διοργάνωσε και εφέτος με επιτυχία στο γήπεδο της κωμόπολης ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, έφθασε αισίως στο τέλος του και παράλληλα άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για 2 βδομάδες οι ποδοσφαιρόφιλοι της Τσαριτσάνης και της επαρχίας γενικότερα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πληθώρα αγώνων, απολαμβάνοντας πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, το οποίο απλόχερα πρόσφεραν οι ενεργοί ποδοσφαιριστές διάφορων σωματείων αλλά και οι ... σαβουροπαίχτες, που ασφαλώς έκλεψαν την παράσταση.

Petite Λευκό Πανί

Pet Shop

Στους 2 τελικούς της Πέμπτης οι ''Pet shop'' υπερίσχυσαν των ''Petite Λευκό Πανί'' με σκορ 4-1 και οι ''Λαγοκυνηγοί'' νίκησαν τους ''Ταύρους'' με το ....Βραζιλιάνικο σκορ 8-3.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των ''Πρασίνων'', μετά τους Μπαλή και Νάνο προστέθηκαν πρόσφατα στο δυναμικό του συλλόγου οι Χρ. Αγριόδημος (μέσος από ΑΕΛ), Κων. Καλφούτζος (αμυντικός από Πυργετό) και Αποστ. Γκαμπέτας (αμυντικός από Αμπελωνιακό).

Το ακριβές ρόστερ των παιχτών δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί, μιας και δοκιμάζονται ακόμη κάποιοι ποδοσφαιριστές και δεν ξεκαθάρισε απόλυτα το θέμα με περσινούς παίχτες, οι οποίοι εξακολουθούν να αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων ομάδων.

Λαγοκυνηγοί

Ταύροι