Βαθμολογία

Ο Ζαλαώρας και τα… παιδιά του!

Η δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων σίγουρα είναι ιδιαίτερη. Ο «δικός μας» Γιάννης Ζαλαώρας (με θητεία σε Προοδευτική, Εθνικό Αστέρα, Φωκικό και Νίκη Βόλου) έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες να δουλεύει συστηματικά με τους τερματοφύλακες της ΑΕΛ με στόχο να είναι άπαντες πανέτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.  

Οι προπονήσεις του είναι πρωτοποριακές, φροντίζει να δουλεύει και με τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Θέλει πάντα οι γκολκίπερ του να έχουν καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και να υπάρχει σίγουρα πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους.

Κάτι τέτοιο διαπιστώσαμε και στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, όπου αρκετές φορές τους έλεγε «μπράβο» ενώ ήταν και αρκετά χαλαρός και χαμογελαστός όταν έπρεπε με στόχο να υπάρχει ένα καθαρά οικογενειακό κλίμα.

Στόχος του Γιάννη Ζαλαώρα είναι οι παίκτες του να είναι 100% έτοιμοι όταν πρέπει και σίγουρα τον ενδιαφέρει να κάνουν εντυπωσιακές επεμβάσεις και να βελτιώσουν ότι πρέπει και ιδιαίτερα στα χέρια, εκεί όπου ένας τερματοφύλακας κάνει πάντα την διαφορά.

Ο νεαρός, αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΛ έχει φέτος την πολυτέλεια να δουλεύει με τρεις έμπειρους τερματοφύλακες (Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Καρακούτσης), επίσης στην ομάδα ανήκει και ο νεαρός Παπαγιάννης, ενώ προπονήσεις κάνουν ακόμη κάποια νεαρά παιδιά από τα μικρότερα τμήματα.