Βαθμολογία

Μικτές ΕΠΣΛ: Αργυρούλης και Δονδοτσάκης οι νέοι τεχνικοί

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου, το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ και ενημερώθηκε - συζήτησε - αποφάσισε για τρέχοντα του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου θέματα. Μεταξύ των άλλων αποφάσισε:

-         Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Ένωσης, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, που θα κατατεθεί προς έγκριση στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της, την 25 ή 26 Αυγούστου 2014.

-         Καλεί τα σωματεία της δύναμής της που θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο 2014 - 2015 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δωτιέας Αγιάς), να παραλάβουν από τη Γραμματεία της Ένωσης τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για τη δήλωση συμμετοχής τους στην ΕΠΟ, τις καταστάσεις υγείας των παικτών τους κ. α.

-         Έκανε δεκτό το αίτημα του διαιτητή ποδοσφαίρου Γ. ΚΥΡΑΤΖΗ να μεταγραφεί στην Ένωση Λάρισας, από την Ένωση Θράκης στην οποία ανήκε μέχρι σήμερα.

-         Ο τελικός αγώνας του SUPER CUP της Ένωσης μεταξύ της περυσινής πρωταθλήτριας και κυπελλούχου ΔΗΜΗΤΡΑ Γιάννουλης και της φιναλίστ του Κυπέλλου ΔΟΞΑ Βλαχογιαννίου, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014, ώρα 18.00, στο γήπεδο AEL F.C. ARENA.

-         Οι αγώνες των πρωταθλημάτων Α΄ και Α1 κατηγοριών θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2014.

-         Η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2014 και σ΄ αυτή θα συμμετάσχουν μόνο τα σωματεία των β΄ και γ΄ κατηγοριών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Ο πλήρης τρόπος διεξαγωγής όλων των αγώνων του Κυπέλλου, μέχρι και τον τελικό, θα περιληφθεί στην προκήρυξη του Κυπέλλου, για την οποία θα ενημερωθούν έγκαιρα όλα τα σωματεία.

-         Οι 2 νέοι προπονητές των Μικτών ομάδων της Ένωσης για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015 θα είναι οι κ.κ. ΝΙΚ. ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ και ΓΕΩΡΓ. ΔΟΝΔΟΤΣΑΚΗΣ, που το διοικητικό συμβούλιο επέλεξε ομόφωνα μεταξύ αυτών που είχαν υποβάλλει αίτηση για πρόσληψη.