Βαθμολογία

Ελεύθερος ο Αγρόδημος από την ΑΕΛ, πάει Οικονόμο Τσαριτσάνης!

Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος μέσος Χρήστος Αγρόδημος μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στην ΑΕΛ, αποτελεί παρελθόν! Σίγουρα είναι ένα από τα παιδιά που εδώ και χρόνια έχουν ξεχωρίσει στο νομό μας με το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και τις δυνατότητες εξέλιξης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συμμετείχε πέρυσι και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, όπως και με τον Τύρναβο, πριν δύο χρόνια και έχει αποκτήσει πολλές παραστάσεις. Ο Αγρόδημος πήρε το δελτίο του από την ΑΕΛ και αμέσως βρήκε ποδοσφαιρική στέγη, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.

Η νέα του ομάδα αναμένεται να είναι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, εκεί όπου θα βρει τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα που τον γνωρίζει από την περίοδο που ήταν τεχνικός στην ομάδα Νέων και ο Αγρόδημος αγωνιζόταν με την under 17. Ένας παίκτης που «καταπίνει» απίστευτα χιλιόμετρα στο χώρο του κέντρου και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Μια ανάσα και από Παπαϊωάννου – Μπαλή !

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύ κοντά στον Οικονόμο είναι και οι Γιάννης Παπαϊωάννου (αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ) και Δημήτρης Μπαλής, παίκτες που έχουν αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα με επιτυχία.

Δύσκολα για Πρικάκη

Μετά από συζήτηση που είχε η διοίκηση με τον Αντώνη Πρικάκη δεν επετεύχθη συμφωνία και είναι μάλλον δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα.

Κοντά σε Γάζωρο ο Γούπος!

Τέλος, ο νεαρός τερματοφύλακας του Οικονόμου Κώστας Γούπος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εθνικό Γαζώρου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό εάν τελικά κάνει το άλμα στην καριέρα του.