Βαθμολογία

Πήρε Σκλιοπίδη ο Αγροτικός

Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σκλιοπίδη, ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο μετά από τρία χρόνια.

Ο γεννηθείς στις 13/5/1984 ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε ως ελεύθερος, έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει το συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού και ξεκινά από σήμερα τη δεύτερη θητεία του στον Αγροτικό Αστέρα, αφού η πρώτη διήρκησε από τον Ιανουάριο του 2007 ως το καλοκαίρι του 2011».

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Δημήτρης Σκλιοπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα:

- Δημήτρη καταρχήν καλώς ήρθες και πάλι στον Εύοσμο. Περιέγραψε μας τις σκέψεις σου για αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα. Όταν έφυγα άφησα εδώ αγαπημένους φίλους και είμαι πολύ χαρούμενος που τους ξαναβρίσκω. Ακόμα πιο χαρούμενος όμως είμαι επειδή βλέπω ότι ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου».

- Με την απόκτηση σου κλείνει μία μακροχρόνια αναζήτηση από τον τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη Διλμπέρη, για δεξιό μπακ. Πως σε κάνει να αισθάνεσαι το ότι είσαι ο εκλεκτός της τεχνικής ηγεσίας;

«Σίγουρα με τιμά και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Είμαι σε καλή ηλικία και νιώθω έτοιμος να πραγματοποιήσω μία πολύ καλή χρονιά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν και για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».