Βαθμολογία

Στον Ηρακλή Βαλεριάνος και Κυριακίδης

Η ανακοίνωση για τον Βαλεριάνο: «Παίκτης του Ηρακλή είναι από σήμερα ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βαλεριάνος έχει γεννηθεί στις 13-02-1992 και έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Γλυφάδα, ΟΦΗ και πέρσι ήταν στην Καβάλα όπου είχε 17 συμμετοχές.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι: “Πρέπει όλοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, καθώς ο Ηρακλής πρέπει να επιστρέψει στην φυσική του θέση”».

Και αυτή για τον Κυριακίδη: «Ο Παύλος Κυριακίδης υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 διάρκειας δύο ετών. Ο Κυριακίδης είναι γεννημένος στις 03-09-1991 και έχει αγωνιστεί σε Μεγ. Αλέξανδρο, Κοζάνη, Πανηλειακό και πέρσι ήταν στην Ζάκυνθο όπου είχε 20 συμμετοχές και δύο γκολ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παύλος Κυριακίδης τόνισε: “Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω από την πλευρά μου να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω και εγώ να φτάσει η ομάδα στο στόχο της”».