Βαθμολογία

Πρώτη με παλμό, όνειρα και υψηλούς στόχους! (Video)

3000 και πλέον κόσμος έδωσε το βροντερό παρόν σήμερα το απόγευμα στις 7.30 στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκάζάρ

Ο κόσμος βρέθηκε μαζικά για να ενίσχυση τη νέα προσπάθεια. Οι monsters βρισκόταν στο δικό τους χώρο στο πέταλο. Κόσμος, τεχνικό τιμ και παίκτες ήταν όλοι εκεί ενωμένοι σαν μια γροθιά για να επιτευχθεί ο στόχος που επιθυμούν όλοι οι Λαρισαίοι.

Των Χρήστου Γκατζούλη, Αχιλλέα Ζαχαρούλη, Θανάση Κρεμαστά

Και αυτός είναι η άνοδος στη Super League. Κατά την είσοδο των παικτών υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός από τον κόσμο, οργανωμένους και απλούς φιλάθλους, με την παράσταση να κλέβουν ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ, κ.Βοσνιάδης καθώς και τα νέα αποκτήματα της ομάδας που έδειχναν να τα έχουν χαμένα με την υποδοχή που τους επιφύλαξε ο κόσμος της Λάρισας.

Το Αλκαζάρ ανακαινίστηκε εξωτερικά και εσωτερικά, το χορτάρι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τα αποδυτήρια πολύ πιο άνετα και χρηστικά για τους παίκτες και όλοι είχαν να πουν κάτι καλό. Όλοι οι παίκτες της ομάδας ήταν εκεί χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη, έδειχναν να τα έχουν χαμένα με τον παλμό, τον ενθουσιασμό και την λατρεία των φιλάθλων για την ομάδα της ΑΕΛ.

Ξεκίνημα λοιπόν σήμερα και η ομάδα θα βρίσκεται στη Λάρισα μέχρι της 28 Ιουλίου και κατόπιν θα μεταβεί στο Ελατοχώρι για τη βασική προετοιμασία της μέχρι της 14 Αυγούστου.

">http://

">http://