Βαθμολογία

Συγκρατημένη αισιοδοξία από τους παίκτες του Τυρνάβου

Στις πρώτες τους δηλώσεις

Δημήτρης Χαλούλος: Ο δεξιός οπισθοφύλακας, που αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τυρνάβου, ευχήθηκε κι αυτός καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, τονίζοντας πως απαιτείται σκληρή δουλειά στο πρωτάθλημα που θα είναι πιο δύσκολο από πέρυσι, ενώ τόνισε πως η διοίκηση έχει κάνει σοβαρές κινήσεις.

Δημήτρης Καραμανλής: Ο αμυντικός μέσος του Τυρνάβου αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλους , δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η νέα χρονιά να είναι ισάξια της περσινής, με καλό ποδόσφαιρο.

Άκης Γεωργίου: Ο μέσος που παρέμεινε και φέτος στην ομάδα, δήλωσε πως ξεκινά μία πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές ιστορικές ομάδες στο βόρειο όμιλο της Football League. Έκανε αναφορά πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να είναι ανταγωνιστκοί και πανέτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς, ενώ οι παλαιότεροι στην ομάδα θα βοηθήσουνε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο να εγκλιματιστούν το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Φώτης Κισκαμπάνης: Ο έμπειρος αμυντικός, έκανε κι αυτός με τη σειρά του αναφορά για τη δυσκολία του νέου πρωταθλήματος, δηλώνοντας πως έρχεται ένα δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα καθώς εκτός από τη διαδικασία των play off, φέτος θα ακολουθήσει και η ψυχοφθόρα διαδικασία των play out, γεγονός που απαιτεί σοβαρότητα, πειθαρχία και πίστη στις εντολές του προπονητή.