Βαθμολογία

Πιθανή η επιστροφή Τόρες στην Ατλέτικο

Ο Φερνάντο Τόρες είναι πιθανό να επιστρέψει στο «σπίτι» του, την Ατλέτικο Μαδρίτης, επτά χρόνια αφότου αποχώρησε για να παίξει στη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με το Eurosport, ο εκ των ιδιοκτητών των «ροχιμπλάνκος», Μιγκέλ Ανχελ Χιλ Μαρίν, βρίσκεται στο Λονδίνο και διαπραγματεύεται με την Τσέλσι την απόκτησή του!

Οι πρωταθλητές Ισπανίας παρά την αγορά του Μάριο Μάντζουκιτς από την Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν παύσει ν' αναζητούν ενισχύσεις για την επιθετική τους γραμμή μιας και εκτός του Ντιέγκο Κόστα αποχώρησαν το τρέχον καλοκαίρι οι Νταβίδ Βίγια και Αδριάν Λόπεθ. Για την ώρα, δε, οι συζητήσεις μεταξύ των «μπλε» και της Ατλέτικο που γίνονται σε πολύ καλό κλίμα λόγω των εξαιρετικών σχέσεων των δύο συλλόγων (σ.σ. η Τσέλσι απέκτησε τους Ντιέγκο Κόστα και Φιλίπε Λουίς καθώς και κράτησε τον Τιμπό Κουρτουά που έπαιξε δανεικός στην Ατλέτικο) επικεντρώνονται στην τιμή του Ισπανού επιθετικού. Η Τσέλσι ζητά 16 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Ατλέτικο επιθυμεί να μειωθεί η τιμή. Στη συμφωνία δεν πρόκειται να εισέλθει άλλος ποδοσφαιριστής και πιο συγκεκριμένα ο Μιράντα για τον οποίον η λονδρέζικη ομάδα είχε δείξει ενδιαφέρον.

Ο Τόρες αν και υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο -όχι για βασικός όμως- δεν δυσαρεστείται από το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του, άλλωστε τα δύο τελευταία καλοκαίρια υπήρξαν φήμες περί αυτού.