Βαθμολογία

Παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Τυρνάβου!

Παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 για την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015. Η διοίκηση της ομάδας είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξη για την προπώληση των εισιτηρίων μετά την φανταστική περσινή χρονιά. Η ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικές μεταγραφικές κινήσεις σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών κορμού του περσινού ρόστερ δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες για περισσότερους υγιείς φιλάθλους στο γήπεδο.

Η οικονομική πολιτική της ομάδας είναι να κρατήσει τις τιμές των εισιτηρίων στα ίδια επίπεδα δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες και τη προσπάθεια του Τυρνάβου στη Football League. Επιπλέον, η διοίκηση της Π.Α.Ε. αποφάσισε να προωθήσει τα εισιτήρια διαρκείας σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και όσο δυνατόν περισσότερο στον Νομό Λάρισας, με σκοπό να διαδώσει την σημαντική δουλειά που γίνεται τόσο στην αντρική ομάδα όσο και στη Νέων.

Κατά τη διάρκεια της προπώλησης των εισιτηρίων θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις στον Τύρναβο για να γνωρίσει ο κόσμος καλύτερα τη νέα ομάδα του Τυρνάβου και να έχει μια πιο άμεση επαφή με την διοίκηση, προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του.