Βαθμολογία

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Δωτιέας Αγιάς!

Άλλες τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε την Δευτέρα το βράδυ ο Δωτιέας Αγιάς. Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου ήρθε σε συμφωνία με τους Γιώργο Κουρδή, Άγγελο Σταυράκη και Βαλάντη Κόκκα, συνεχίζοντας δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Γιώργος Κουρδής

Ο Γιώργος Κουρδής (αμυντικό χαφ) την περασμένη σεζόν ήταν αρχηγός στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ έχει διαγράψει μια πλούσια καριέρα κατά το παρελθόν σε αρκετές ομάδες του νομού Λάρισας. Παίκτης δυνατός που κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο Άγγελος Σταυράκης

Δεύτερος που ανακοινώθηκε είναι τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης από την Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα ο 25χρονος κίπερ έχει αγωνιστεί στις Μικτές της Λάρισας και είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νομό μας. Έχει περάσει με επιτυχία από τον Εθνικό Φιλιππιάδας, τη Νίκη Βόλου, τον Τηλυκράτη Λευκάδας και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου. Σίγουρα είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που θα δώσει σημαντικές βοήθειες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η μεταγραφή του αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο Βαλάντης Κόκκας

Τέλος η ομάδα απέκτησε τον κεντρικό αμυντικό Βαλάντη Κόκκα από τον Ρήγα Φεραίο. Είναι ένας δυνατός ποδοσφαιριστής που έχει όλο το ταλέντο να ανέβει παραπάνω μέσα από την σκληρή δουλειά.