Βαθμολογία

Τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό

Νεαρή ηλικίας 18 χρόνων από τη Σουηδία κατήγγειλε χθες βράδυ στην Αστυνομία Αγίας Νάπας ότι είχε βιαστεί από 22χρονο ομοεθνή της ο οποίος στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μια 18χρονη τουρίστρια από τη Σουηδία η οποία διαμένει σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα κατήγγειλε το χθες το βράδυ ότι μαζί με ένα πρόσωπο που γνώριζε επίσης από τη Σουηδία ηλικίας 22 χρόνων, πήγε στο δωμάτιο του όπου σε κάποια στιγμή της έκλεισε το στόμα με το χέρι του και στη συνέχεια ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Ακολούθως ο νεαρός την έδιωξε από το δωμάτιο του εγκαταλείποντας ωστόσο εκεί τα ρούχα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Λίγο αργότερα το δωμάτιο εγκατέλειψε και ο ίδιος ο 22χρονος.

Μετά την καταγγελία και κατόπιν γραπτής κατάθεσης του συγκάτοικου του 22χρονου, έγινε έρευνα στο δωμάτιο από την Αστυνομία όπου και εντοπίστηκαν τα προσωπικά αντικείμενα της 18χρονης όπως αυτή τα είχε αναφέρει στην καταγγελία της.

Η νεαρή εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Γύρω στις 04.40 σήμερα το πρωί κατόπιν δικαστικού εντάλματος σύλληψης ο νεαρός 22χρονος εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: shootandgoal.com