Βαθμολογία

Τα βρήκαν Ρεάλ και Μονακό για Ροντρίγκες!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετεγγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στη Ρεάλ Μαδρίτης και η αποκάλυψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται να βρίσκεται σε λίγες ημέρες υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει το "Cadena Ser", το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα στους "μπλάνκος" και τη Μονακό.

Το ρεπορτάζ του κάνει λόγο για 70.000.000 ευρώ, τα οποία θα βάλει η ομάδα από το Πριγκιπάτο στα ταμεία του, ώστε να συναινέσει στην παραχώρηση του 22χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για τα περαιτέρω της μετακίνησής του στη "Βασίλισσα". Μάλιστα, υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες του από το αεροδρόμιο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η μετεγγραφή θα έχει ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα γίνει και η παρουσίαση του Ροντρίγκες στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", έχοντας και την πρώτη του γνωριμία με το κοινό της νέας του ομάδας.

Τα έξι γκολ του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας φέρνουν και το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού θα φορέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.