Βαθμολογία

Στην Λάρισα ο Αλέκος Βοσνιάδης

* Αρχίζουν τα… δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

Ώρα για σκληρή δουλειά στην ΑΕΛ. Μετά από μία περίοδο συζητήσεων και διεργασιών σχετικά με την στελέχωση της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας, ήρθε η ώρα για τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΛ!

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη και ώρα 19:00 στο… ανανεωμένο στάδιο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς και θα είναι φυσικά ανοιχτή για τους φιλάθλους. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι εδώ και λίγες ημέρες στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και έχουν περάσει από αιματολογικές, αλλά εργομετρικές εξετάσεις.

Την Δευτέρα αναμένεται στην πόλη μας και ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του, τον Κων/νο Βελιτζέλο (βοηθός προπονητή), τον Ηλία Παπαθανασίου (γυμναστή) και τον Γιάννη Ζαλαώρα (προπονητή τερματοφυλάκων).

Αυτή η εβδομάδα θα είναι για όλους προσαρμοστική, αφού την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι Πιερίας όπου η ΑΕΛ θα καθίσει εκεί από 28 Ιουλίου έως 14 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Εκεί θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.