Βαθμολογία

Η θέση του ΟΦΗ για Γιακουμάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφορικά με την απουσία του Πέτρου Γιακουμάκη από την αποστολή που «πέταξε» το πρωί για την Ολλανδία έχει να επισημάνει τα εξής:

Εδώ και δυο μήνες είμαστε σε επαφή με την διοίκηση του ΠΟΑ στην οποία πολλάκις έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον μας για τον παίκτη. Ο Γιακουμάκης προπονήθηκε για λίγες ημέρες στο ΒΑΚ και με απόφαση του Τζενάρο Γκατούζο θα πήγαινε και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να αποτελούσε μέγιστη τιμή για το παιδί αλλά και τον ΠΟΑ.

Αν αυτού όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί, οι άνθρωποι του ΠΟΑ δεν άφησαν τον παίκτη να έρθει στο αεροδρόμιο. Παρά το γεγονός ότι ακόμα και χθες το βράδυ σε τηλεφωνική επαφή των δύο προέδρων υπήρχε ταύτιση απόψεων και η κατηγορηματική δέσμευση από πλευράς ΟΦΗ ότι ο παίκτης θα υπέγραφε 1000% επαγγελματικό συμβόλαιο σε περίπτωση που θα τραυματίζονταν.

Ταυτόχρονα υπήρχε η δέσμευση επίσης από πλευράς ΟΦΗ ότι εφόσον ήταν θετική η γνώμη του κ. Γκατούζο ο παίκτης θα γίνονταν επαγγελματίας και θα υπήρχε άμεσα η ενεργοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Συν το γεγονός ότι ο ΠΟΑ θα είχε και τον πρώτο λόγο και σε κάποιους παίκτες που ενδεχόμενα θα δίνονταν δανεικοί. Έπειτα όμως από την εξέλιξη αυτή η ΠΑΕ ΟΦΗ το μόνο που έχει να πει είναι καλή επιτυχία στον Πέτρο Γιακουμάκη στην συνέχιση της καριέρας του και στον ΠΟΑ γρήγορη επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες».