Βαθμολογία

Έφερε Τεκιάσκι ο Τύρναβος!

* Σπουδαίο ταλέντο από την Σερβία θα περάσει από το μικροσκόπιο του Άγγελου Διγκόζη

Ένα μεγάλο ταλέντο από την Σερβία θα τσεκάρει ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο λόγος για τον 19χρονο Νίκολα Τεκιάσκι (την περασμένη σεζόν ανήκε στην OFK Beograd και η ομάδα του τον είχε δώσει δανεικό σε σύλλογο της Σερβίας της δεύτερης κατηγορίας).

Ο πατέρας του είναι ο γνωστός Στρέτζαν Τεκιάσκι που έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα στον Άρη Θεσσαλονίκης, τον Διαγόρα Ρόδου, τον Αστέρα Αμπελοκήπων αλλά και τον Απόλλων Λάρισας (μάλιστα ο Νίκολα γεννήθηκε στη Λάρισα την περίοδο που ο πατέρας του αγωνιζόταν στην ομάδα της Φιλιππούπολης).

Ο γιος λοιπόν έχει πάρει τα… γονίδια του πατέρα του (είναι προπονητής) και αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, έχει ύψος 1,88 και εδώ και λίγες ώρες είναι στη χώρα μας με στόχο για να περάσει από το μικροσκόπιο του Άγγελου Διγκόζη.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές και μένει να τον δει από κοντά ο τεχνικός του Τυρνάβου τις επόμενες ημέρες.

Ο πατέρας του Νίκολα Τεκιάσκι είναι τώρα προπονητής