Βαθμολογία

Τόπο στα νιάτα από τον Αντωνίου!

Ο Δωτιέας Αγιάς απέκτησε δύο νεαρούς, αλλά πολλά υποσχόμενους παίκτες

Στην απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών προχώρησε το Σάββατο ο Δωτιέας Αγιάς. Η ομάδα του νομού μας, που και τη νέα σεζόν θα μετέχει στην Γ’ Εθνική θέλει εκτός από έμπειρος παίκτες, να έχει και στη σύνθεσή της παιδιά νεαρά που έχουν δυνατότητες μέσα από την δουλειά να εξελιχθούν.

Σε αυτή τη λογική λοιπόν, το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου απέκτησε τον τερματοφύλακα Αντώνη Κωνσταντίνου, για τον οποίο σας είχαμε ενημερώσει στις 3 Ιουλίου, καθώς και τον αριστερό οπισθοφύλακα Χρήστο Σελήνη.

Ο Αντώνης Κωνσταντίνου

Ο νεαρός κίπερ (γεννηθείς το 1995) αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕΛ, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δόξας Ομορφοχωρίου. Το τελευταίο διάστημα ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όμως τελικά τον απέκτησε η Αγιά.

Ο Χρήστος Σελήνης

Σχετικά με τον Χρήστο Σελήνη, είναι αριστερό μπακ, γεννηθείς στο 1994 και την περασμένη σεζόν ήταν στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Και τα δύο παιδιά, προέρχονται από καλή χρονιά στην Α’ ΕΠΣΛ και έχουν σίγουρα μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης. Από Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές, αυτή τη φορά έμπειρων παικτών…