Βαθμολογία

Διγκόζης: «Θέλουμε πέντε έμπειρους παίκτες»

«Όλα τα νέα παιδιά που αποκτήθηκαν θα δουλέψουν σκληρά στην ομάδα Νέων»

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν για τον Τύρναβο και όλοι στην ομάδα κάνουν προσπάθειες με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι δυσκολότερη για τον Τύρναβο από πέρυσι που έκανε μια αξιοζήλευτη προσπάθεια και στο τέλος κατάφερε να τερματίσει ιδιαίτερα ψηλά. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει πραγματική μάχη για την παραμονή αφού οι μισές ομάδες θα υποβιβαστούν!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης αναμένεται το Σάββατο στον Τύρναβο ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το athleticlarissa.gr μαζί του μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Η ομάδα έκανε κάποιες μεταγραφές και αυτή τη στιγμή θέλουμε ακόμη πέντε έμπειρους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά και θα καλύψουν τα κενά που παρουσιάστηκαν από την αποχώρηση 8 έμπειρων παικτών και βασικών μάλιστα. Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δύο φορ, δύο αμυντικά χαφ και ένα αριστερός μπακ. Έχουμε κάνει συζητήσεις με αρκετούς παίκτες και ευελπιστώ τις επόμενες ημέρες να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις».

Σχετικά με τις μεταγραφές της ομάδας Νέων τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος που αποκτήσαμε νέα παιδιά με πλούσιο ταλέντο από την ευρύτερη περιοχή. Όλοι αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ με τον προπονητή της ομάδας Νέων Θανάση Κουτσαφτίκη που εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τις υποδομές ώστε κάποια στιγμή όταν είναι έτοιμοι να ανέβουν στην πρώτη ομάδα. θα πρέπει να κάνουν πολλές θυσίες γιατί το επίπεδο της Β’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι εύκολο ένα παιδί από τις τοπικές κατηγορίες να μπορέσει να ανταποκριθεί σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 6 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της ομάδας και στις 4 Αυγούστου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Σαμαρίνα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετοί παίκτες έχουν ξεκινήσει αιματολογικές εξετάσεις, ενώ την Κυριακή 20 και την Δευτέρα 21 έχουν προγραμματιστεί και εργομετρικά τεστ.