Βαθμολογία

Ο Αλέκος Κουβελάς στον Δωτιέα Αγιάς!

Δυνατά φιλικά έκλεισε η ομάδα με Ηρακλή - Πιερικό

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Δωτιέας Αγιάς που και τη νέα χρονιά θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα ο σύλλογος απέκτησε τον 30χρονο έμπειρο φορ Αλέκο Κουβελά!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μιλάμε για τον περσυνό «ηγέτη» του Ρήγα Φεραίου που σημείωσε μάλιστα και 8 γκολ. Ο Κουβελάς είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Λάρισα από το πέρασμά του από τον Τύρναβο για πολλά χρόνια αλλά και τον Δωτιέα. Ουσιαστικά ο εν λόγω παίκτης επιστρέφει σε γνωστά λημέρια…

Αξίζει να τονίσουμε πως το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου δυναμώνει στην επίθεση έχοντας ένα «καρέ θανάτου» με Τσατσαλίδη, Σωτηρόπουλο, Λεμά και Κουβελά!

Εντός των επομένων τριών ημερών θα ανακοινωθούν και άλλες τρεις μεταγραφικές «βόμβες» (τερματοφύλακας, στόπερ, κεντρικός χαφ).

*Από 25 μέχρι 27 Ιουλίου οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και 28 είναι η επίσημη πρώτη! Μάλιστα ο Δωτιέας έχει οριστικοποιήσει δυνατά φιλικά παιχνίδια με Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πιερικό, Οικονόμο Τσαριτσάνης (2) και γίνονται διεργασίες και για δύο ακόμη φιλικά με ΑΕΛ και Τύρναβο.