Βαθμολογία

Νέα εκπομπή μαγειρικής στο ΣΚΑΙ

Μια νέα καθημερινή εκπομπή μαγειρικής έρχεται από το φθινόπωρο στον ΣΚΑΙ. «Eat & fit» με παρουσιαστή τον ταλαντούχο σεφ Δημήτρη Δαλιάνη. Οπαδός της υγιεινής διατροφής και λάτρης της απόλαυσης, ο νεαρός σεφ θα προτείνει καθημερινά και τα πέντε γεύματα της ημέρας βασισμένα στην αρχαία σοφία «είσαι ότι τρως», αλλά και στις νεότερες μελέτες επιστημόνων που παρουσιάζουν τη μεσογειακή διατροφή ως «έναν υπέροχο, απολαυστικό, και πολύ υγιεινό τρόπο για να τρώμε». Γεύματα, προσαρμοσμένα στη σύγχρονη καθημερινότητα, που περιέχουν όλες τις βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες και χρειάζεται καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός.

Ο Δημήτρης Δαλιάνης θα αποδείξει στην πράξη ότι η σωστή διατροφή έχει ευεργετικές ιδιότητες, δεν είναι απαραίτητα βαρετή και ότι ακόμα και οι ειδικές συνταγές μπορούν να γίνουν νόστιμες και απολαυστικές.

Καθημερινά υγιεινά γεύματα, θερμιδική διατροφή, super foods, γεύματα για διαβητικούς και αλλεργικούς, αλλά και διατροφή με χαμηλά λιπαρά θα είναι μερικά από τα μενού που θα προτείνει ο σεφ.

Πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό και βραδινό, το καθημερινό μενού του «Eat & fit» με τον Δημήτρη Δαλιάνη από το φθινόπωρο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Πηγή: gossip-tv.gr