Βαθμολογία

Περί Καστίγιο…

Έντονα έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα το όνομα του γνωστού ποδοσφαιριστή Νέρι Καστίγιο σχετικά με ενδιαφέρον της ΑΕΛ να τον εντάξει στο δυναμικό της!

Ο Καστίγιο (Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο Κονφαλονιέρι, το πλήρες όνομά του) έχει γίνει γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και τον Άρη κατά το παρελθόν. Μάλιστα ο Βαγγέλης Πλεξίδας με σημερινή του δήλωση στην εφημερίδα «Ελευθερία» αναφέρει: «Μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε αν θα είναι παίκτης της ΑΕΛ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μεξικανό-Ουρουγουανός επιθετικός (αγωνίζεται είτε ως αριστερός μέσος είτε ως κρυφός κεντρικός επιθετικός) έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΛ και μάλιστα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα για τις τελικές διαπραγματεύσεις! Το προηγούμενο διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ χωρίς όμως να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή.  

Ο Καστίγιο είναι 30χρονών σήμερα (γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1984 στο Σαν Λουίς Ποτοσί, του Μεξικό) και έχει περάσει από πολλές ομάδες. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο.

Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακός Πειραιώς, ΦΚ Σαχτάρ Ντονέτσκ, Μάντσεστερ Σίτι, ΦΚ Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ, Σικάγο Φάιαρ ΣΚ, Άρης Θεσσαλονίκης, ΚΦ Πατσούκα, Κλουμπ Λεόν, ενώ έχει και 21 συμμετοχές και έξι γκολ με την Εθνική ομάδα του Μεξικό.