Βαθμολογία

Είπε «αντίο» ο Μαραγκουδάκης

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Μάρκος Μαραγκουδάκης. Ο 32χρονος επιθετικός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Α.Ο. Χανιά και ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως αποχωρεί.

Τους ευχαρίστησε για την αναγνώριση των προσπαθειών για να πετύχει ο ΑΟΧ τους στόχους του, ενώ παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο, Νίκο Κατσιγιάννη, αλλά και το περσινό τεχνικό επιτελείο.

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στον ΑΟΧ και ότι δεν καταφέραμε πέρυσι σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, να επιτευχθεί την φετινή σεζόν! Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Κατσιγιάννη και το τεχνικό τιμ της ομάδας, κ. Σεροπιάν, Κετεκίδη και Μπακόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε!

Φυσικά, τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για την εκτίμηση και την αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλαμε όλα τα παιδιά, για μένα αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος, και θα τους παροτρύνω να παραμείνουν κοντά στην ομάδα και στην νέα προσπάθεια τους», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Μαραγκουδάκης.