Βαθμολογία

Ανανεωμένο Δ.Σ. στον Τύρναβο!

Πραγματοποιηθήκε σήμερα το δεύτερο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στο οποίο τα παλιά μέλη της διοίκησης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το νέο αίμα της διοίκησης.

Τα νέα μέλη, αποτελούνται από τοπικούς επιχηρηματίες, εκπροσώπους του Δήμου και καταξιομένους επαγγελματίες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ομάδας κ. Βασίλη Μπρέζα καθώς ενστερίζονται απόλυτα τη φιλοσοφία και τις αξίες της  του για την ομάδα. Οι Παϊσιόπουλος Θεόδωρος, Σουλιτσιώτης Νικόλαος, Δημηνίκος Αντώνιος, Νώτος Άρης, Μανδίλας Λάσκος, Κυζερίδης Κυριάκος, Κούλιος Κωνσταντίνος και Ευαγγελόπουλος Σωτήριος συμπληρώνουν το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας δίνοντας του νέα ώθηση και δυναμική για τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει ως προς τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κύρια θέματα συζήτης ήταν η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, η προσέλκυση του φίλαθλου κόσμου κάνοντας άνοιγμα σε όλες τις περιοχές του Δήμου Τυρνάβου, η παρουσίαση της ομάδας και άλλα οργανωτικά θέματα.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας καλοσωρίζοντας παλιά και νέα μέλη και αναλύοντας τα πλάνα του. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ομάδα Νέων και το σχεδιασμός αυτή, που αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα. Ο κ. Μπρέζας παρουσίασε ενδελεχώς το μακροπρόθεσμο πλάνο για την ομάδα Νέων και τον τρόπο που αυτή θα μπορέσει να αποτελέσει τον βασικό κορμό της αντρικής ομάδας. Στη συνέχεια το λόγο πήραν όλα τα μέλη εκφράζοντας τη δική τους οπτική στα υπο συζήτηση θέματα.

Τέλος, ο υπεύθυνος marketing της ομάδας Σταυρίδης Αχιλλέας, διαφώτισε αναλυτικά τα νέα μέλη για τις αποφάσεις που είχαν παρθεί στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο όπως επίσης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τη πρόοδο του χορηγικού προγράμματος.

Τα νέα μέλη εξέφρασαν, στο τέλος την υποστήριξή τους στον πρόεδρο της ομάδας και στο Δ.Σ. υποσχόμενοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχει ο Τύρναβος τους στόχους του. Από τη μεριά τους τα παλιά μέλη, μνημονεύσανε πολύ την όρεξη και το ζήλο που δείξαν τα νέα μέλη αναγνωρίζοντας μια ισχυρή νέα διοίκηση με πληθώρα απόψεων.