Βαθμολογία

Aνανέωσε ο Δεληγιάννης με τα Τρίκαλα BC

Kαι τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της μπασκετικής ομάδας των Τρικάλων ο Χρήστος Δεληγιάννης. Η διοίκηση με μια λιτή ανακοίνωση αναφέρει ότι «ανανεώνει τη συνεργασία της με τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Δεληγιάννη».

Από την πλευρά του ο παίκτης τονίζει ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στα Τρίκαλα για μία ακόμη χρονιά. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την σεζόν που πέρασε τόσο από τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη όσο και από τους ανθρώπους της ομάδας. Επιπλέον η ανανέωση της συνεργασίας μας έγινε με την συμβολή του νέου γενικού διευθυντή Ευθύμη Ρεντζιά και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με μία τόσο σημαντική προσωπικότητα του χώρου. Όλη τη χρονιά ένιωσα την αγάπη και την στήριξη του κόσμου και θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς γι' αυτό. Ανυπομονώ πάλι να τους δώ στο γήπεδο».

Στο μεταξύ τη λύση της συνεργασίας (κοινή συναινέσει) με τον βοηθό προπονητή Σωτήρη Νικολαϊδη ανακοίνωσε η ομάδα των Τρικάλων BC. Όπως αναφέρει «η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βοηθό Προπονητή Σωτήρη Νικολαϊδη τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά του στο στήσιμο της περσινής ομάδας και την συνολική βοήθεια που προσέφερε ως μέλος του προπονητικού μας τιμ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και κάθε επαγγελματική και οικογενειακή ευτυχία».

Από την πλευρά του σε δήλωσή του ο Σωτήρης Νικολαϊδης αναφέρει τα εξής: «Πέρασα υπέροχα στα Τρίκαλα, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την συνεργασία που είχαμε , περίμενα να συνεχίσω, αυτό είχα καταλάβει από κάποιες συζητήσεις που είχα κάνει με τον ιδιοκτήτη και τον προπονητή, αλλά προφανώς κάποιοι λόγοι που έχουν να κάνουν με τον καινούργιο σχεδιασμό της ομάδας και το νέο μπάτζετ δεν επιτρέπουν την παραμονή μου στο τεχνικό τιμ. Καλή συνέχεια στην ομάδα και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».