Βαθμολογία

Πιστός στους Νικς ο Καρμέλο Άντονι

Στους Νιου Γιορκ Νικς θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Καρμέλο Άντονι. Ο 30χρονος φόργουορντ με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο: «Η πόλη μου, η καρδιά μου», ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει στην ομάδα που αγάπησε.

Αναλυτικά:  «Πριν από μερικά χρόνια, το όνειρό μου ήταν να έρθω στη Νέα Υόρκη, τη πόλη όπου γεννήθηκα και στις 23 Φεβρουαρίου του 2011, έγινε πραγματικότητα. Η ομάδα με στήριξε και ως ανταπόδοση ήθελα νε μείνω για να “χτίσω” ακόμα καλύτερα πράγματα για τη πόλη και την ομάδα. Σε αυτή τη κρίσιμη καμπή της καριέρας μου, ήμουν υποχρεωμένος στον εαυτό μου και την οικογένειά μου να εξερευνήσω όλες τις προοπτικές που είχα. Παρόλα αυτά, η καρδιά μου ποτέ δεν άλλαξε.

Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, συναντήθηκα με πολλά κλαμπ που διέθεταν παίκτες με απίστευτο ταλέντο και ηγετικές ικανότητες. Τους ευχαρίστησα όλους για τη προσοχή που μου έδειξαν, τη πίστη στο ταλέντο μου και την ευκαιρία να φανταστώ όλες τις πιθανότητες. Θα θυμάμαι πάντα αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Στο τέλος όμως είμαι Νιου Γιορκ Νικς στην καρδιά. Θα συνεχίσω τη καριέρα μου φορώντας πορτοκαλί και μπλε φανέλα και θα δουλέψω με τον Φιλ Τζάσκον, έναν πρωταθλητή που έχει “χτίσει” ομάδες πρωταθλητισμού. Το «Μάντσιον Σκουέαρ Γκάρντεν», είναι η Μέκκα του μπάσκετ και θα συνεχίσω να πλαισιώνομαι από τους καλύτερους οπαδούς του Κόσμου».