Βαθμολογία

«Στόχος μας η είσοδος στους ομίλους»

Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Κούρος. Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας στην Ευρώπη και δήλωσε ότι αυτός είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Καταρχήν εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η προετοιμασία μας γίνεται σε ιδανικό περιβάλλον, σε άριστες εγκαταστάσεις και είναι ότι το καλύτερο μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτό το ξεκίνημα. Εννοείται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε όμως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και το επίπεδό μας είναι πολύ υψηλό. Ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια ομάδα που έκανε πέρσι καταπληκτική πορεία συν τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν. Αυτές τις μέρες δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση αλλά και στη τακτική και τα πόδια μας είναι ακόμη βαριά».

Για τις δικές του φιλοδοξίες:« Είναι καλό για μένα αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή να υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος. Ο Ατρόμητος προσφέρει υγιείς συνθήκες εργασίας και μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση μπορείς να πετύχεις πράγματα. Εγώ θα δουλέψω σκληρά και στη διάρκεια της πορείας θα φανεί τι μπορώ να πετύχω και πόσο θα προσφέρω στην ομάδα. Στόχος μου είναι να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την ομάδα».

Για την παρουσία του Γιώργου Παράσχου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που σε αυτή την ηλικία μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με ένα προπονητή που εμπνέει σεβασμό και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο για την ομάδα: «Την Παρασκευή περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε πιο ειδικά για την Ευρώπη και να μοντάρουμε την ομάδα που θα παίξει στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλο και απώτερο στόχο την είσοδό μας στους ομίλους».