Βαθμολογία

Δεν πάει στο Μουντομπάσκετ ο Σπανούλης!

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας η Εθνική ομάδα καθώς ο παίκτης παρά τη θέλησή του, δεν μπορεί να επιβαρύνει περισσότερο το γόνατό του.

Ο Σπανούλης, παρών σχεδόν σε όλα τα καλοκαιρινά ραντεβού της Εθνικής ομάδας είχε εκφράσει την επιθυμία του να είναι κανονικά στην ομάδα για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο, μετά από την εισήγηση και του φυσικοθεραπευτή, να ξεκουραστεί ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Όλο αυτόν τον καιρό ο ίδιος ήλπιζε πως θα μπορούσε να δώσει κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής περίπου σε μία εβδομάδα και ανάλογα την κατάστασή τους θα επιχειρούσε να προετοιμαστεί για το ραντεβού της 30ής Αυγούστου στην Ισπανία.

Αντίθετα, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε τον Φώτη Κατσικάρη για την υποχρεωτική απόφασή του, να μην είναι διαθέσιμος φέτος όπως φυσικά και τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί.

Πλέον ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να καλύψει το κενό του με άλλους γκαρντ και ειδικά τον Νικ Καλάθη, που αποτελεί ένα ακόμα κεφάλαιο της ομάδας. Ο Κατσικάρης αναμένεται να ανακοινώσει τις επιλογές του μέσα στις επόμενες ημέρες.