Βαθμολογία

Υπογράφει στην ΑΕΛ ο «Κούρτε»!

Δεν θα χρειαστεί να αλλάξει… νομό τη νέα χρονιά ο Κώστας Κουρτεσιώτης, αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται στην ΑΕΛ! Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός με καταγωγή από την γειτονική Καρδίτσα, πραγματοποίησε το περασμένο πρωτάθλημα μια εξαιρετική χρονιά με τον Τύρναβο και όπως ήταν λογικό εξαργυρώνει τώρα με τον καλύτερο τρόπο τα όσα πέτυχε πέρυσι.  

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο 30χρονος παίκτης αποτέλεσε το βασικό γρανάζι της περασμένης σεζόν, σημείωσε πολλά γκολ, αν και αριστερό μπακ ήταν αρχηγός του Τυρνάβου. Παίκτης δυναμικός, παίζει με μυαλό και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Πλατανιά και Ηλυσιακό και την Δευτέρα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως με τον Πλατανιά τη σεζόν 2011 – 2012 αγωνίστηκε σε όλα τα ματς και ανέβασε την ομάδα των Χανίων από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκα. Την επόμενη χρονιά και πριν έρθει στον Τύρναβο έπαιξε και στην πρώτη κατηγορία με τα χρώματα του Πλατανιά.

Μάλιστα ο Κουρτεσιώτης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος το τελευταίο διάστημα διότι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Βάσω Αρχοντή και η μεταγραφή του στην ΑΕΛ θα είναι το…κερασάκι στην τούρτα!

Με αυτή την κίνηση η «Βασίλισσα» του κάμπου «δένει» με τον καλύτερο τρόπο το αριστερό άκρο της άμυνας (είναι και ο Κοντοδήμος) και ο Βοσνιάδης σίγουρα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!