Βαθμολογία

Μήνυση κατά Daily Mail από Jolie

Μήνυση κατά της βρετανικής Daily Mail υπέβαλε η Angelina Jolie, έπειτα από το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της γνωστής εφημερίδας και απεικονίζει τη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, με βρώμικα νύχια και πρησμένα μάτια, να μιλά στη ΤΗΛΕΦΩΝΟ σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Times, η ηθοποιός έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της Daily Mail για το δεκαέξι λεπτών διάρκειας βίντεο.

Το οπτικοακουστικό υλικό τραβήχτηκε από τον Franklin Meyer, τον άντρα που προμήθευε με ναρκωτικά τη Jolie τη δεκαετία του '90, τα «σκοτεινά» της χρόνια, όπως η ίδια τα έχει χαρακτηρίσει.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο καλός φίλος της Jolie, George Clooney, σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στην αμερικανική εφημερίδα USA Today, κατηγόρησε τη Daily Mail για ανευθυνότητα, αμέλεια και υποκίνηση θρησκευτικής βίας.

Αφορμή στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της και αναφερόταν στη σχέση του με τη Λιβανέζα δικηγόρο Amal Alamuddin αλλά και την πεθερά του.

Τελικά η Daily Mail «κατέβασε» από την ιστοσελίδα της το θέμα για τον Clooney στο οποίο αναφερόταν πως η μητέρα της δικηγόρου διαφωνεί με τον γάμο τους και θέλει η κόρη της να παντρευτεί κάποιον που να ανήκει στη θρησκευτική κοινότητα των Δρούζων.

">http://

Πηγή: shootandgoal.com