Βαθμολογία

Έμεινε ο Λίλα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντι Λίλα, μιας και ανανέωσε το συμβόλαιό του. «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ANDI LILA θα  παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το 2017!. Ο Αντι  βρέθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη  και υπέγραψε  συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών».

Μετά τις υπογραφές, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ: «Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευτυχισμένοι που τελικά παραμείναμε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στα Γιάννινα.  Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά η καρδιά μου έλεγε μόνο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ  και γι αυτή θέλω να αγωνίζομαι  όσα χρόνια θα παίζω ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, το Δ.Σ , τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου, Τσελιόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο και όλα τα μέλη της ομάδας, για την αγάπη αλλά και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου,  όπως επίσης και τους φιλάθλους της ομάδας που όλο αυτό τον καιρό με κάθε τρόπο μου έδειξαν το πόσο πολύ ήθελαν να παραμείνω στα Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα που θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια, αλλά πάνω απ όλα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσει τους στόχους της,  που και φέτος θα είναι υψηλοί».