Βαθμολογία

Μεταγραφικά «μπαμ» από τον Δωτιέα Αγιάς!

Ο γενικός αρχηγός Κώστας Τσανάς με τον Γκι Λεμά, τον μάνατζέρ του και τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου

* Απέκτησε τον Γαλλοκογκολέζο επιθετικό Γκι Λεμά και τον επιθετικό μέσο Γιάννη Σωτηρόπουλο

** Ανανέωσε ο Γιώργος Τσατσαλίδης – ελεύθερος ο Αποστόλης Τσιανάκας

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά ο Δωτιέας Αγιάς. Η αρχή έγινε με το ανανεωμένο διοικητικό σχήμα και αυτή τη στιγμή άπαντες στο σύλλογο κοιτάνε το σχεδιασμό του ρόστερ ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την αρχή έκαναν δύο παίκτες αλλά και η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου όπου θα είναι στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη σεζόν και σίγουρα οι στόχοι θα είναι μεγαλύτεροι. Παρότι είχε λοιπόν προτάσεις προτίμησε να συνεχίσει στην Αγιά, αφού το πλάνο που παρουσίασε στους διοικητικούς της ομάδας ικανοποίησε όλους και συμφώνησαν να πορευτούνε μαζί.  

Η ομάδα ανακοίνωσε λοιπόν τον Γαλλοκογκολέζο επιθετικό που αγωνιζόταν στη Λαμία και πήρε πρωτάθλημα Γκι Λεμά καθώς και τον επιθετικό μέσο του Πανελευσινιακού Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Σωτηρόπουλους με τον Γιώργο Τσατσαλίδη και τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου

Αναφορικά με τον Γκι Λεμά, είναι 24 χρονών, επιθετικός και πέρυσι αγωνιζόταν στο δεύτερο μισό στη Λαμία όπου και στέφθηκε πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο εν λόγω παίκτης είχε αποκτηθεί στην αρχή της φετινής περιόδου από την Καλλιθέα. Πριν έρθει στην Ελλάδα αγωνιζόταν στην 3η κατηγορία του Βελγίου με τη φανέλα της Βερβιέρ όπου και έμεινε για 2 χρόνια. Επίσης έχει περάσει από την Σουηδία όπου και αγωνίστηκε για μια χρονιά με την Τορσλάντα και δύο με την Κλαμπ Σουεντουά. Και οι δύο ήταν ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Το 2008 δοκίμασε την τύχη του στην Τουρκία με την Καρτάλσπορ, ενώ επαγγελματικό ντεμπούτο έκανε στη γαλλική Πο, η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της χώρας.

Για την περίπτωση του Γιάννη Σωτηρόπουλου, είναι 26 ετών, επιθετικός μέσος του Πανελευσινιακού. Ο εν λόγω παίκτης ξεκίνησε από τον Μεσσηνιακό όπου και αγωνίστηκε δύο σεζόν και στη συνέχεια πήγε στον Πανηλειακό (2008-2013) όπου και τα τελευταία χρόνια ήταν και αρχηγός.

Εν τω μεταξύ με την ομάδα της Αγιάς θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο έμπειρος φορ Γιώργος Τσατσαλίδης, όπου στο περασμένο πρωτάθλημα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του 3ου ομίλου με 15 γκολ. Από την άλλη παρελθόν αποτελεί ο κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Τσιανάκας.