Βαθμολογία

Απέκτησε Κυριτσάκα η Ολύμπια!

Μία από τις παίκτριες «κλειδιά» της Ολύμπια τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Κυριτσάκα, πλέον ανήκει και επίσημα στην οικογένεια των «πορτοκαλί».

Μετά την αποδέσμευση της από την Ολύμπιάδα Λάρισας όπου και άνηκε τα τελευταία χρόνια (έπαιζε δανεική στην Ολύμπια), η έμπειρη παίκτρια θέλει να κλείσει την καριέρα της στην Ολύμπια, με όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο τρόπο.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Κυριτσάκα στάθηκε στα εξής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πια ανήκω στην ομάδα της Ολύμπια που έχει γίνει πια για μένα οικογένεια, καθώς έτσι είναι το κλίμα σε αυτή την ομάδα, το οποίο είναι πολύ σπάνιο στον χώρο του μπάσκετ. Επίσης η Ολύμπια καλύπτει όλες μου τις φιλοδοξίες και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για τη νέα σεζόν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση της Ολυμπιάδας Λάρισας που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να αγωνιστώ στην Α2 εθνική κατηγορία με την Ολύμπια τα τελευταία χρόνια και πόσο μάλλον φέτος που με βοήθησε με την αποδέσμευση μου».

Τέλος η διοίκηση της Ολύμπια αισθάνεται τυχερή που μια τέτοια παίκτρια, πλέον ανήκει και επίσημα στο έμψυχο υλικό της ομάδος, ευχαριστώντας και αυτή με τη σειρά της, τους ιθύνοντες της Ολυμπιάδας Λάρισας για την άψογη συνεργασία τους, στο θέμα της αποδέσμευσης της παίκτριας.