Βαθμολογία

Eπιστρέφει σπίτι του ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Η μεγάλη επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι γεγονός και ο 29χρονος αστέρας του ΝΒΑ κοινοποίησε την απόφασή του μέσω ενός άρθρου που έγραψε ο ίδιος στο αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated!

Ο Τζέιμς εξηγεί σε αυτό το άρθρο την απόφασή του να γυρίσει στο Κλίβελαντ μετά από τέσσερα χρόνια και δύο πρωταθλήματα στους Μαϊάμι Χιτ. «Η επιλογή της ελεύθερης αγοράς δεν πέρασε καν σαν σκέψη από το μυαλό μου. Ήξερα πως είτε θα έμενα στο Μαϊάμι είτε θα επέστρεφα στο Κλίβελαντ. Πάντα ήξερα πως θα επέστρεφα στους Καβαλίερς για να κλείσω την καριέρα μου εκεί, απλά δεν ήξερα το πότε. Όσο όμως περνούσε ο καιρός καταλάβαινα πως η στιγμή είχε πλέον φτάσει. Το Κλίβελαντ είναι η πόλη μου. Όταν πριν από τέσσερα καλοκαίρια έφυγα, ήμουν σε αποστολή. Αναζητούσα πρωταθλήματα και κατέκτησα δύο, αλλά το Μαϊάμι ήξερε το συναίσθημα της κατάκτησης τίτλων.

Η πόλη μας δεν είχε να νιώσει κάτι τέτοιο πολύ πολύ καιρό. Στόχος μου είναι να κατακτήσω όσα περισσότερα πρωταθλήματα γίνεται. Δεν υπόσχομαι πρωτάθλημα, ξέρω πως είναι δύσκολο να το πετύχουμε. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη, με τίποτα. Φυσικά και θέλω να κερδίσω από του χρόνου κιόλας, αλλά είμαι ρεαλιστής. Θα είναι μακρά διαδικασία, πολύ πιο δύσκολη από ότι το 2010. Η υπομονή μου θα δοκιμαστεί, καθώς γνωρίζω καλά πως έρχομαι σε μια ομάδα με νέους παίκτες και νέο προπονητή, όπου θα είμαι ο “γέρος”, έγραψε ο Αμερικανός άσος.