Βαθμολογία

Ο Παπανικολάου νέος τεχνικός στην ΑΕΔ Νίκαιας

Η ΑΕΔ Νίκαιας ανακοινώνει ότι προπονητής της ανδρικής ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι ο καθηγητής σωματικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’ Νίκος Παπανικολάου. Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν με επιτυχία και στο παρελθόν αφού ο Ν. Παπανικολάου διετέλεσε προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου αλλά και στην αντρική ομάδα της συνεργαζόμενης τότε ομάδας, με την ΑΕΔ Νίκαιας, Αναγέννηση Ζαππείου.

Προπονητές των τμημάτων υποδομής θα είναι οι καθηγητές σωματικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο Βασίλης Τσιάρας και Θανάσης Τζουβάρας. Σε περίπτωση που χρειασθεί και πρόσληψη τρίτου προπονητή θα έχει και αυτός τα αντίστοιχα με τους δύο πρώτους προσόντα.

Με αναμνηστική πλακέτα θα τιμήσει η ΑΕΔ Νίκαιας τους διατελέσαντες προέδρους της 10ετούς ιστορίας της. Τους Β. Κορκίζογλου (1ος πρόεδρος 2004-06 και 10 χρόνια μέλος του Δ.Σ), Γ. Πασχούδη (2006-08 και 10 χρόνια μέλος του Δ.Σ), Θ. Νασιακόπουλο (2008-09 και 2010-14 και 10 χρόνια μέλος του Δ.Σ) και Ευάγγ. Μανωλόπουλο (2009-10 και 8 χρόνια μέλος του Δ.Σ). Επίσης θα τιμηθούν ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος Γ. Αλεξίου και το μέλος του Δ.Σ Ντ. Νικολακούλη που αποχώρησαν από τη διοίκηση της ομάδας.

Μετά από άριστη συνεργασία ποδοσφαιριστών, γονέων, Δ.Σ. Τυρνάβου 2005 και Α.Ε.Δ. Νίκαιας ο σύλλογός μας παραχώρησε στον Τύρναβο 2005 τους ταλαντούχους και σταθερά ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του Φ. Καραμπούζη, Γ. Ακρίβο και Ι. Ανδρέου.