Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Υποχρεωτική η ιατρική βεβαίωση υγείας

Σε κάθε αίτηση μεταγραφής ποδοσφαιριστή

Στη συνέχεια των πληροφοριών που δόθηκαν από τη Γραμματεία της Ένωσης, σχετικά με τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 - 2015, όπως αναφέρονται στον Κανονισμό Μεταγραφών της ΕΠΟ και για την περίπτωση που υποχρεώνει τον κάθε ποδοσφαιριστή που καταθέτει αίτηση μεταβολής, να υποβάλλει και Ιατρική βεβαίωση, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στάλθηκε η παρακάτω διευκρινιστική πληροφορία:

«Αναφορικά με τα πιστοποιητικά υγείας: Είναι υποχρεωτικό να προσκομίζεται πιστοποιητικό υγείας σε κάθε κίνηση ποδοσφαιριστή (μεταγραφή - επανεγγραφή - πρώτη εγγραφή),πλην φυσικά της αποδέσμευσης. Οι Έλληνες και οι κοινοτικοί ποδοσφαιριστές προσκομίζουν πιστοποιητικό από δημόσιο ίδρυμα ή ιδιώτη γιατρό, από το οποίο θα προκύπτει πως «είναι υγιείς και δύνανται να αθλούνται».

- Από τη Γραμματεία της ΕΠΣΛ καλούνται όλα τα σωματεία της δύναμής της να καταθέσουν σ΄ αυτή, έντυπό με την πλήρη σύνθεση των διοικητικών τους συμβουλίων.

- Επίσης, οι εκπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες να προσέρχονται στη Γραμματεία της Ένωσης, για να προμηθευτούν τα έντυπα δηλώσεων συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα που θα αγωνιστούν και στο Κύπελλο.