Βαθμολογία

Στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες

Η Λίβερπουλ εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι ο Λουίς Σουάρες θα αποχωρήσει από την ομάδα, μετά την επίτευξη συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης έχει την άδεια να ολοκληρώσει τα τυπικά, με τα οποία θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Λουίς για τη συνεισφορά και το ρόλο που έπαιξε στο να επιστρέψει στο Άνφιλντ ποδόσφαιρο, επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι στη Λίβερπουλ ευχόμαστε το καλύτερο στον ίδιο και την οικογένειά του».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «κόκκινων» Μπρένταν Ρότζερς χαρακτήρισε τον Σουάρες «σπέσιαλ ταλέντο» και τον ευχαρίστησε για το ρόλο που έπαιξε στην ομάδα τα δύο χρόνια που συνεργάστηκαν.

Τέλος, ο ίδιος ο Ουρουγουανός έκανε μια δήλωση, στην οποία προσπαθεί να εξηγήσει στους φιλάθλους της Λίβερπουλ την απόφασή του να φύγει από την ομάδα, λέγοντας: «Ελπίζω όλοι να μπορείτε να καταλάβετε, γιατί πήρα αυτή την απόφαση. Η ομάδα έκανε τα πάντα για να μείνω, αλλά το να παίξω και να ζήσω στην Ισπανία, όπου βρίσκεται η οικογένειά μου, αποτελεί φιλοδοξία και όνειρο ζωής και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή».