Βαθμολογία

Με Βαλένθια το ντεμπούτο του Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ

Στον φιλικό αγώνα που θα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια στις 12 Aυγούστου θα πραγματοποιήσει το εντός έδρας ντεμπούτο του ο νέος προπονητής της ομάδας, Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα αναλάβει καθήκοντα στους «κόκκινους διαβόλους», αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ολλανδίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μέχρι τότε, την προετοιμασία της ομάδας έχει αναλάβει ο βοηθός του, Ράιαν Γκιγκς, μαζί με τους Άλμπερτ Στουίφενμπεργκ και Μάρτσελ Μπόουτ.

Ο Γκιγκς δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπέμπηδων»: «Ο Άλμπερτ και ο Μάρτσελ γνωρίζουν πως δουλεύει ο Λουίς και έτσι εμείς απλά ακολουθούμε τις οδηγίες που μας έχει αφήσει.

Σίγουρα το ιδανικό είναι να αρχίζεις την προετοιμασία σου και να μην λείπει κανείς, αλλά, όταν υπάρχει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, συμβαίνουν αυτά. Πάντως, πρέπει να πω πως η προετοιμασία πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Όπως και να έχει, ο Λουίς αναμένεται να έρθει εδώ κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

Ο πρώτος αγώνας που θα δώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Φαν Γκάαλ στο πάγκο της θα είναι το φιλικό με τους Λος Αντζελες Γκάλαξι (23/7) στην Καλιφόρνια, στο πλαίσιο της περιοδείας που θα κάνει ο αγγλικός σύλλογος στις ΗΠΑ.