Βαθμολογία

Eπέστρεψε και επίσημα ο Σερφά

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σοφιάν Σερφά (Sofyane Cherfa). Ο Σοφιάν γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1984 στην Τουλούζη και πρόκειται να φορέσει για 2η φορά στην καριέρα του την φανέλα του Πανθρακικού μετά το πέρασμα του την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα

Ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Γαλλική Μονακό και το από το 2005 μέχρι και το 2007 έπαιξε στην γαλλική Louhans – Cuiseaux έχοντας 59 εμφανίσεις και 5 τέρματα. Από το 2007 έως το 2011 έπαιξε κατά σειρά στις Reims, Sedan και Chateauroux που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γαλλίας έχοντας 85 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Επόμενη ομάδα του ήταν η Ομόνοια με την οποία είχε από το 2011 έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 45 εμφανίσεις και 3 τέρματα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Σερφά δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στον Πανθρακικό και είπε συγκεκριμένα: «Μια νέα σελίδα ξεκινάει στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Χαίρομαι που επιστρέφω στον Πανθρακικό και την Κομοτηνή. Στόχος μου όπως πάντα είναι να δώσω τα πάντα για την ομάδα με την οποία αγωνίζομαι. Ανυπομονώ να κάνω προπονήσεις με τους παλιούς και νέους συμπαίχτες μου και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».