Βαθμολογία

Πρώτα η οργάνωση μετά οι μεταγραφές στον Δωτιέα!

Όλα δείχνουν πως ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα είναι και του χρόνου στην Αγιά

Ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε πέρυσι να παραμείνει στην Γ’ Εθνική και μάλιστα να βγει δυνατότερος μέσα από αρκετές δυσκολίες που είχε. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου σίγουρα είχε μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία, αφού έδωσε το κάτι παραπάνω στην ομάδα και πήρε το 100% από τους παίκτες του. Ο Δωτιέας μπορεί να κινείται αθόρυβα για την ώρα, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου δουλεύουν μεθοδικά με στόχο να οργανωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πρώτο τους και βασικό μέλημα είναι να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και η ομάδα να μπορέσει να πατήσει γερά στην κατηγορία. Παράλληλα γίνονται συζητήσεις με παίκτες ώστε να παραμείνουν ορισμένοι και παράλληλα να γίνουν και μεταγραφές! Όπως πληροφορούμαστε παρελθόν αποτελούν οι Λαμπρόπουλος, Νταγιάντας και μάλλον δεν θα ανανεώσει ο Τσιανάκας.

Αναφορικά με το θέμα του τεχνικού, ο Σωτήρης Αντωνίου συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει, του έχει γίνει επίσημη πρόταση και ο ίδιος από την σειρά του έχει παραδώσει ένα πλάνο στη διοίκηση που θέλει να υλοποιηθεί ώστε να δώσει το τελικό «οκ», αν και λογικά δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο δεδομένο με τον Αντωνίου να έχει ξεκινήσει να βλέπει παίκτες και γενικά να σχεδιάζει το νέο Δωτιέα.

Πάντως τα πρώτα νέα είναι χαρμόσυνα και όπως φαίνεται η νέα διοίκηση έχει στο μυαλό της να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πατάει καλύτερα στα πόδια της και με την παρουσία του κόσμου να μπορέσει να κάνει κάτι σημαντικό για την περιοχή της Αγιάς.