Βαθμολογία

Τρεις νέες μεταγραφές για την ΑΕΛ

Σε τρεις νέες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ΑΕΛ. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει για τις μεταγραφές του Δημήτρη Κοντοδήμου, του «δικού μας», αριστερού οπισθοφύλακα, που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά από 10 χρόνια, γεγονός που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ, του Ξανθιώτη αμυντικού Πασχάλη Μελισσά από τον Παναιτωλικό, ο οποίος αναμφίβολα κατέχει πολλές εμπειρίες από ομάδες της Super League, με ένα μικρό πέρασμα και από την Κύπρο, και του Ισπανού μέσου Joaquin Forner Martin de Ojeda.

Ο ισπανός είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,80,είναι διεθνής και πέρυσι αγωνιζότανε στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας (Καστεγιόν) για λογαριασμό της Real Balompédica Linense. Το αξιοσημείωτο είναι ο Ισπανός έχει περάσει από τη Βιγιαρεάλ την τριετία 2004 – 2007 για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στη Βαλένθια για 3 επίσης χρόνια 2007 – 2010.

Πρόκειται σίγουρα για τρεις σημαντικές προσθήκες, που αναμένεται να συμβάλλουν τα μέγιστα για την πολυπόθητη επάνοδο της ΑΕΛ στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μίλτος Κίτσιος