Βαθμολογία

Πήρε Παπαναστασίου το Λουτράκι

Ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟ Λουτρακίου. Το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει: Ο αριστεροπόδαρος άσος ξεκίνησε την καριέρα του  το 2005 στα τμήματα υποδομής του νεοσύστατου τότε Α.Π.Ο Νικολακάκη. Με την ομάδα των Αχαρνών (Μενιδίου) ακολούθησε όλη την πορεία ενός ποδοσφαιριστή Ακαδημιών. Παιδική ομάδα, ομάδα Νέων, ανδρική ομάδα. Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’  Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α  και τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της  Δ Εθνικής. Πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αχαρναϊκού στη Football League.

Μετά την απόκτηση του Βασίλη Παπουτσή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της δεξιάς πλευράς, οι «οράνιε» απέκτησαν έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει το ίδιο από την αριστερή. Στους «οράνιε» ο νεαρός Παπαναστασίου αναμένεται να αποτελέσει, μαζί με τον Κώστα Γκαρμίρη, τις βασικές επιλογές του κ. Μεσολόγγη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αν, όμως,  αναλογιστούμε την προτίμηση του τεχνικού των «οράνιε» σε ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε παραπάνω από μια θέση και τη. ..συνήθειά του να δοκιμάζει και να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες του σε  άλλο ρόλο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε αγώνα, δεν αποκλείεται να τον δούμε μελλοντικά να αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις της αριστερής ή ακόμα και της δεξιάς πτέρυγας.

Ο τεχνικός των «οράνιε» γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο είχε παλιότερα παίκτη για έξι μήνες στον Α.Π.Ο Νικολακάκη. Μαζί με τον γενικό αρχηγό κ. Σπανίδη  τον έχουν παρακολουθήσει σε αγώνα του Αχαρναϊκού κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Το όνομα του παίκτη ακούστηκε για πρώτη φορά, εντός της ομάδας, τη μετεγγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου και στα πλαίσια της -τότε- προσπάθειας των «οράνιε» να ενισχυθούν στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος της Α1 Κορινθίας  και της πιθανής συμμετοχής τους στα μπαράζ ανόδου του περασμένου Μαΐου.

Στην πορεία έγινε γνωστό ότι ένα πρόβλημα κανονισμών δεν επέτρεπε την μετακίνηση του παίκτη, η επαφή με τον ποδοσφαιριστή δεν έγινε ποτέ και μετατέθηκε για το φετινό καλοκαίρι. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες από την ομάδα του Μενιδίου και οι «οράνιε» κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Α.Ο Λουτράκι. Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Εύχομαι υγεία στους ανθρώπους της Διοίκησης και στους νέους μου συμπαίκτες. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας».