Βαθμολογία

«Στη Μύκονο δεν με ενοχλούν ούτε οι παπαράτσι»

Κάθε χρόνο η Σοφία Βεργκάρα επιλέγει την Ελλάδα για διακοπές και όχι την πατρίδα της, την Κολομβία. Τι είναι αυτό που την μαγνητίζει στη χώρα μας;

«Λατρεύω την Ελλάδα και έχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Αυτός ο τόπος είναι στην καρδιά μου. Τα τελευταία πέντε χρόνια έρχομαι κάθε καλοκαίρι στη Μύκονο. Λατρεύω τη θάλασσα, τον γαλάζιο ουρανό, το υπέροχο φαγητό. Πραγματικά δεν έχω φάει πιο νόστιμα πιάτα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μου αρέσει να βγαίνω τα βράδια έξω, να διασκεδάζω - εκεί το κάνω. Έχω και πολύ καλούς Έλληνες φίλους που με κάνουν να αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου με τη ζεστή φιλοξενία τους. Στη Μύκονο δεν με ενοχλούν ούτε οι παπαράτσι - είναι ευγενικοί και χαμογελαστοί. Όπως όλοι οι Έλληνες. Εύχομαι να καταφέρω και φέτος να έρθω έστω και για λίγες μέρες. Πέρυσι ανέβαζα συνέχεια φωτογραφίες στο Twitter και τους είχα τρελάνει όλους στο Χόλυγουντ. Είχαν σκάσει από τη ζήλια τους. (γέλια)» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Θα γύριζες μια ταινία στην Ελλάδα;

Οχι! ∆εν θα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα για δουλειά, δεν μου αρέσει να δουλεύω το καλοκαίρι! Προτιμώ να κάνω διακοπές κάτω από τον καυτό ήλιο. (γέλια) Ξέρεις, τώρα που παίζω όλο και πιο συχνά σε ταινίες ταυτόχρονα με το «Modern Family» υποφέρω. ∆εν έχω ποτέ χρόνο για ξεκούραση. Τα γυρίσματα στη σειρά διαρκούν έως 15-16 ώρες για πέντε ημέρες την εβδομάδα. Είναι εξουθενωτικά. Γενικά όταν μου δίνεται χρόνος θέλω να απολαμβάνω τη ζωή. Το τίμημα της επιτυχίας σε αυτή τη φάση είναι ότι δεν ζω. ∆εν βγαίνω ποτέ. ∆εν διασκεδάζω. Κοιμάμαι από τις 10 το βράδυ για να μπορώ να αντεπεξέλθω στα γυρίσματα που ξεκινάνε από το χάραμα. Είναι ζωή αυτή στο Λος Αντζελες; ∆εν είναι!»

Πηγή: gossip-tv.gr