Βαθμολογία

Ρατς διετίας στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε και ανακοίνωση που αναφέρει: «Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα από την Τρίτη ο Ραζβάν Ρατς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Oλοκληρώθηκε και επίσημα η συμφωνία με τον Ραζβάν Ρατς, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο δυο χρόνων με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος διεθνής αμυντικός θα ενσωματωθεί με την ομάδα κατά την αναχώρηση για το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας στην Ολλανδία».

Λίγο μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο 33χρονος μεσοαμυντικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

Στις πρώτες του σκέψεις για τη μεταγραφή του: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και ο ΠΑΟΚ μου προσφέρει τις ίδιες φιλοδοξίες. Ξέρω ότι η καινούρια μου ομάδα και ο ιδιοκτήτης της έχουν θέσει υψηλούς στόχους, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πρωταγωνιστής στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στις ευρωπαϊκές και θα ήθελα μαζί να πάμε ακόμη ψηλότερα».

Στους παίκτες από τους οποίους έμαθε για τον ΠΑΟΚ: «Είχα πάντα επαφή με τον Κοστίν (Λάζαρ) και μου έλεγε πολλά πράγματα για την ομάδα και το περιβάλλον της. Κι εγώ είδα μερικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ από ενδιαφέρον για εκείνον. Δεν χρειάστηκε να συλλέξω πολλές πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ είναι ένας γνωστός σύλλογος με συχνή παρουσία στην Ευρώπη, εκεί που είναι η βιτρίνα του ποδοσφαίρου».

Στο αν θυμάται τα παιχνίδια με τη Σαχτάρ: «Ναι φυσικά! Μπορεί να μη θυμάμαι ακριβώς τους παίκτες που αγωνίζονταν τότε στον ΠΑΟΚ, αλλά θυμάμαι το παιχνίδι φυσικά».

Στο τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Θα πω ψέματα αν σας πω ότι γνωρίζω πράγματα για την ιστορία της ομάδας μου από τη δεκαετία του ’50 και του ’60!! Φυσικά γνωρίζω όμως τη σύγχρονη ιστορία, τους τελευταίους τίτλους, τις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Γνωρίζω για τον κόσμο, όλοι το ξέρουν αυτό και ελπίζω να τους κάνω να με αποδεχθούν και να με αγαπήσουν».

Στο αν πρόλαβε να πάρει μια πρώτη γεύση από τον ΠΑΟΚ: «Εδώ και δυο μέρες είμαι με τον Πρόεδρο και μου έδειξε ασφαλώς το γήπεδο, το οποίο όμως το είδα άδειο…Ανυπομονώ να το δω γεμάτο, θα είναι πολύ καλύτερα! Ήξερα καλά τη Θεσσαλονίκη και ξέρω πολύ καλά τους Έλληνες, πόσο φιλικοί και φιλόξενοι είναι».