Βαθμολογία

Θέλει Σουπερλιγκάτο φορ η ΑΕΛ!

Σε πρώτο πλάνο και δεξί – αριστερό μπακ

Οι διεργασίες για τη νέα ΑΕΛ συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, έτσι ώστε 21 Ιουλίου αν είναι δυνατόν όλοι οι παίκτες να είναι στη Λάρισα για να ξεκινήσουν σιγά – σιγά την προετοιμασία!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο καταξιωμένος τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης βλέπει με ικανοποίηση το ρόστερ του να γεμίζει και σίγουρα οι ανακοινώσεις είναι προ των πυλών…

Όπως έχουμε γράψει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή η ομάδα ψάχνει ένα δεξί μπακ πρώτης γραμμής και ένα ακόμη αριστερό μπακ επίσης με μεγάλη εμπειρία. Για τις θέσεις που προαναφέραμε υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν σαφέστατο προβάδισμα αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Εκεί όμως που αναμένεται να δοθεί το μεγάλο βάρος είναι στην απόκτηση ενός φορ που θα αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία και με το παραπάνω!

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι άνω των 30 ετών, έχει γεμάτες χρονιές στην Σούπερ Λίγκα και είναι Έλληνας. Σίγουρα η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι αλλά θα γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να ντυθεί στα «βυσσινί».