Βαθμολογία

Κράτησε Γιαννίτση, Σταυρόπουλο, Σουνά

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι Δημήτρης Σουνάς και Ηλίας Σταυρόπουλος θα είναι παίκτες της ομάδας μας μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ενώ ο Μιχάλης Γιαννίτσης μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Ο 19χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 12/08/1994), ο –επίσης- 19χρονος ακραίος επιθετικός (γεννήθηκε στις 06/04/1995), καθώς και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός (γεννήθηκε στις 06/02/1992) βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, όπου και επικυρώθηκε η παραμονή τους στην ομάδα μας».

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Ο Αρης είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ τόσο τον πρόεδρο όσο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο Δημήτρης Σουνάς.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης από την πλευρά του επεσήμανε: «Στον Αρη παίζω από μικρός και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, σ’ ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Β' Εθνικής. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση».

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος, από την πλευρά του, τόνισε: «Ήθελα να μείνω στον Αρη και αυτό αποδείχτηκε με την υπογραφή του νέου μου συμβολαίου. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά».