Βαθμολογία

Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες της ΑΕΛ

Μπορεί για την ώρα να έχουν ανακοινωθεί μόλις τέσσερις παίκτες (Σαρακατσάνος, Δεινόπαπας, Εσπίν, Καστέλς) αλλά είναι κοινό μυστικό πως έχουν συμφωνήσει αρκετοί και σιγά – σιγά θα έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με τους Αποστολίδη και είναι πολύ κοντά και ο Αθανασόπουλος για την θέση του τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα αναμένονται στη Λάρισα 4 Ισπανοί, ο Μελισσάς, ο Τζούνιορ, ο Κοντοδήμος ενώ περιμένει και την απάντηση του Κουτσιανικούλη…

Θέλει δεξί και αριστερό μπακ αλλά και φορ!

Από εκεί και πέρα η ΑΕΛ θέλει εκτός του Κοντοδήμου και έναν ακόμη αριστερό μπακ. Σίγουρα θα κινηθεί για δεξί μπακ πρώτης γραμμής, ενώ παλεύει να κάνει το «μπαμ» με ένα έμπειρο φορ από την Σούπερ Λίγκα.

Και φιλικά…

28 Ιουλίου με 14 Αυγούστου η ΑΕΛ θα βρεθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στο διάστημα εκείνο θα δώσει και αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια. Αξίζει δε να αναφέρουμε πως το ίδιο διάστημα θα είναι εκεί και ο Αιγινιακός, η Ερμιονίδα, αλλά και ο Φωστήρας, άρα λογικά θα γίνουν φιλικά ματς με αυτές τις ομάδες.