Βαθμολογία

Βελτιωτικές κινήσεις για να αντέξει…

Με δεδομένο πως μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε το ρεπορτάζ δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κουβέντα της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα για χρησιμοποίηση του AEL FC ARENA τη νέα σεζόν, οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εικόνα του ιστορικού Αλκαζάρ.

Ένα γήπεδο που σίγουρα όλοι αγαπήσαμε αλλά τα χρόνια έχουν περάσει και θα χρειαστεί ενόψει της νέας σεζόν κάποιες βελτιωτικές εργασίες. Αν αναλογισθούμε πως το συγκεκριμένο γήπεδο θα έχει ως έδρα και ο Τύρναβος γίνεται εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι να μπορεί να είναι σε καλή κατάσταση και ιδιαίτερα οι εσωτερικοί του χώροι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε με έξοδα της ΑΕΛ να καλυτερεύσουν οι εσωτερικοί χώροι του γηπέδου (αποδυτήρια ομάδων, προπονητών και διαιτητών) έτσι ώστε να είναι όλα πανέτοιμα με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και στο πρεστίζ της ομάδας και παράλληλα θα πρέπει να είναι όλοι οι χώροι έτοιμοι να φιλοξενήσουν επαγγελματίες παίκτες και να είναι όσο το δυνατόν σε καλύτερη η εικόνα το γήπεδο. Τέλος θα γίνουν και κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο χλοοτάπητα του Αλκαζάρ, αλλά δεν γνωρίζουμε πόσο μπορεί να αντέξει παιχνίδια κάθε εβδομάδα…